top of page

Förhöj smaken med våra

SMAKRIKA VINÄGRAR 

gjorda på italienska råvaror

 

FINASTE BALSAMVINÄGERN FRÅN MODENA

 

Vi tycker att en balsamvinäger från Modena är det perfekta komplementet till en god olivolja. Perfekt till en härlig grönsallad, att ringla över nygrillat kött eller som smakförstärkare i grytor, soppor och såser. 

 

Vi har letat länge efter en balsamico-tillverkare i Modena som håller de krav vi letar efter. Till slut hittade vi ett litet familjeföretag som hantverksmässigt producerat balsamvinäger av högsta kvalitet i flera generationer. 

 

Vi samarbetar med familjeföretaget Acetaia Fabbi i Modena som tar fram en äkta Balsamvinäger från Modena: Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 

 

I.G.P står för  Indicazione Geografica Protetta - Skyddad geografisk beteckning, vilket av EU garanterar kvalitén och produktionen av för regionen typiska produkter. 

 

Vår balsamvinäger är krämig och len och är helt fri från färgämnen och tillsatser.

VÅRA PRODUKTER GÅR ATT KÖPA HOS UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE OCH ÄVEN DIREKT

GENOM OSS, HÖR AV DIG VIA MAIL OM DU VILL BESTÄLLA!

vinager
cp6
IMG_0502
interna
IMG_0496
particolari7
IMG_0465
particolari6
IMG_2213
acetaia2-j

Utvalda druvor blir till finaste vinägern

Balsamvinägern produceras enligt klassiska metoder av Acetaia Fabbi i Modena

Vad är godare än solmogna fikon med lite vaniljglass och balsamvinäger?

BLODAPELSINSVINÄGER

 

Aceto di Arance Rosse 

 

Vi är mycket glada att kunna erbjuda en spännande nyhet direkt från Italien!

För första gången i Sverige finns nu äntligen en blodapelsinvinäger på marknaden! 

 

Vinägern är framställd av juice från solmogna sicilianska blodapelsiner och har en fruktig och frisk smak som passar utmärkt till lätta sommarsallader, på grillat kött eller i drinkar! 

 

Framställningsmetoden är den traditionella, naturliga, dvs.

långsamt via en vinägermoder.

ÄPPELCIDERVINÄGER

 

Aceto di Mele Italiane 

 

Vår friska äppelcidervinäger framställs

av solmogna italienska äpplen

som först får jäsa till en cider som

sedan omvandlas enligt den

traditionella vinägermetoden, den naturliga, dvs. långsamt via en vinägermoder.

 

Passar till allt från rostade grönsaker

till efterätter där man vill

ha en liten ton av frisk syra!

Solmogna tomater i köksträdgården

bottom of page